Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Sassenheim, hoofdvestiging Amsterdam

Een duurzamer huis met eenvoudige aanpassingen

Redactie teylingen-elektricien.nl, 22 juni 2024
Viking Elektra: uw elektricien in Sassenheim en omgeving!

U heeft verschillende keuzes om uw huis duurzamer te maken, of het nu gaat om grote of kleine ingrepen. Bij het verduurzamen van uw huis zijn er verschillende opties waar de elektricien u bij kan begeleiden. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te installeren.

Wat zijn enkele duurzame aanpassingen voor uw huis?

Bent u toe aan nieuwe verlichting of staat er een huisrenovatie op de planning?Nu is het de juiste tijd om de verlichting in uw huis duurzamer te krijgen. Laat uw huis stralen met duurzame Led-verlichting op alle plekken.

Het installeren van Led-verlichting kan uw energieverbruik aanzienlijk beperken tot wel 90% minder dan bij gebruik van traditionele gloeilampen. Dit zorgt ervoor dat u bespaard op de energiekosten wat natuurlijk fijn voor iedereen is. Bovendien hebben Led-lampen een veel langere levensduur dan gewone gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Ontdek hoe u uw huis kunt verduurzamen met elektrisch koken!

Indien u overweegt om elektrisch te koken, zullen er mogelijk enkele aanpassingen nodig zijn in uw huis. Een optie is bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Om de kookplaat te kunnen gebruiken, moet de meterkast voldoende stroom genereren.

Indien u deze stap niet onderneemt, kan het voorkomen dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is en de stroom uitvalt. Schakel daarom een elektricien in om dit voor u te regelen en dergelijke problemen te voorkomen. Wanneer u kookt op gas, gaat er echter wel elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij elektrisch koken.

Zonnepanelen plaatsen voor een duurzaam huis

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Maak uw huis duurzamer met behulp van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Het is essentieel dat u goed onderzoek doet naar de geschiktheid van uw dak voordat u zonnepanelen laat plaatsen.

In de meeste gevallen heeft u ongeveer 15 zonnepanelen nodig om uw huis duurzamer te maken, afhankelijk van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Het is gebruikelijk dat u het bedrag dat u in zonnepanelen investeert binnen 6 tot 8 jaar terugverdient. Het is essentieel om te realiseren dat zonnepanelen onderhoud vergen om het maximale aantal zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6128 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter