Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Sassenheim, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Groepenkast uitbreiden Sassenheim

Ziet u de noodzaak van een extra stroomgroep vanwege het gebruik van zware apparatuur of een niet-optimale verdeling? Het is om verschillende redenen verstandig om de groepenkast aan te laten passen. Voor een snelle, betaalbare en professionele uitbreiding van uw groepenkast in Sassenheim kunt u vertrouwen op Viking Elektra; de groepenkast specialist die u zoekt.

Extra groepen aanleggen Sassenheim

Wanneer u overweegt om extra zware apparaten, zoals een koelkast, droger of verwarmingstoestel, aan te sluiten, kan dit extra belasting veroorzaken voor uw stroomgroepen. Om kortsluiting en overbelasting te voorkomen, kan het nodig zijn om in dit geval een extra groep aan te leggen. Bij het gebruik van zonnepanelen zal een extra groep essentieel zijn.

Bij het aanpassen of vernieuwen van uw huis in Sassenheim kan het aanleggen van een extra groep een goede oplossing zijn. Bedenk dat het aantal groepen onder één aardlekschakelaar beperkt is tot vier. Het kan een extra klus zijn om ook een aardlekschakelaar toe te voegen.

Heeft u extra stroomgroepen nodig of wilt u deskundig advies hieromtrent? Bij Viking Elektra zit u goed! Onze ervaren elektromonteurs hebben alle essentiële kennis over groepenkasten en zijn in staat u van de juiste assistentie te voorzien.

Bent u benieuwd naar de beschikbare opties, de noodzaak en de kosten? Neem contact op met Viking Elektra voor meer informatie. Voor vragen of opmerkingen kunt u een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen spoedig reageren op uw aanvraag. Mocht u de voorkeur geven aan telefonisch contact, bel dan naar 0172 239 439 voor een directe verbinding.

Voor het uitbreiden of aanpassen van de groepenkast, bent u bij Viking Elektra aan het juiste adres.
In Sassenheim en omgeving helpt Viking Elektra met uw groepenkast

Waarom groepenkast uitbreiden?

Er zijn vele situaties waarbij het uitbreiden van de groepenkast in Sassenheim de juiste oplossing kan zijn. Heeft u al een elektrisch kooktoestel en denkt u eraan om een grote Amerikaanse koelkast te installeren? Het kan gebeuren dat de keukengroep niet meer alle keukenapparatuur van stroom kan voorzien.

Een extra groep toevoegen aan uw groepenkast kan nodig zijn vanwege het intensieve stroomverbruik in uw huis. Een voorbeeld hiervan is wanneer er vaak gelijktijdig een televisie, stereosysteem en meerdere (spel)computers worden gebruikt op dezelfde stroomgroep. Bij veel gelijktijdig stroomverbruik kan het uitbreiden van de groepenkast veel verlichting bieden op uw stroomnetwerk.

Hoeveel groepen heeft u nodig?

Het is van belang om te kijken naar uw verbruik en de huidige groepenindeling om te bepalen hoeveel stroomgroepen nodig zijn in uw woning. In veel woningen is er een stroomgroep geïnstalleerd die bepaalde ruimtes van stroom voorziet. In moderne huizen met veel zware apparaten kunnen problemen zich snel voordoen, bijvoorbeeld in de wasruimte of keuken.

Vooraf vaststellen hoeveel groepen perfect zijn voor uw woning, blijft lastig. De omvang van uw gezin kan een doorslaggevende rol spelen bij het bepalen van het aantal benodigde stroomcircuits. Een groot huishouden zal op verschillende locaties in huis al gauw meerdere apparaten gelijktijdig gebruiken.

Bij Viking Elektra staan ervaren vakmensen voor u klaar om samen te kijken naar het optimale aantal groepen. Laat ons u assisteren bij het effectief verdelen van stroomgroepen op basis van uw gebruiksprofiel. We garanderen een betrouwbare elektriciteitsvoorziening zonder onderbrekingen.

Laat uw groepenkast uitbreiden door Viking Elektra

Een professionele elektricien inschakelen voor elektrawerk is een slimme zet. Een ervaren en deskundige specialist staat garant voor een veilige installatie en een vlekkeloze werking. Bij Viking Elektra bent u verzekerd van een vakkundige en deskundige monteur.

Wij helpen u graag met het op de juiste manier uitbreiden van uw groepenkast in Sassenheim. De monteurs van Viking Elektra zijn er rap bij wanneer u ze nodig heeft en zullen zorgvuldig naar uw wensen luisteren. Als u ons wilt bereiken, kunt u het beste bellen naar 0172 239 439 of het contactformulier op de website invullen.

Groepenkast uitbreiden voor krachtstroom

Het komt weleens voor dat u erg zware elektronische apparatuur in huis wenst te hebben. Denk eens aan een inductiekookplaat, een persoonlijke sauna of een laadpaal voor een elektrische auto. Deze installaties zijn beduidend zwaarder dan standaard apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Voor het aansluiten van deze apparaten in uw woning is het essentieel om niet alleen een extra groep te installeren in de groepenkast. Bij premium inductie kookplaten is krachtstroom vereist voor correcte werking. Wanneer u deze apparatuur wilt aansluiten, kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning.

Veel gestelde vragen

Is het een optie om de groepenkast te laten uitbreiden?

Mocht er een toename zijn in het elektriciteitsverbruik in uw woning, dan kan het nodig zijn om extra groepen te plaatsen. In bepaalde gevallen kan het slim zijn om de groepenkast compleet te vervangen.

Is het haalbaar om zelf een extra stroomgroep aan te leggen?

Als je niet weet waar je mee bezig bent, kan het werken met elektriciteit gevaarlijk zijn. Het wordt ten zeerste afgeraden om zelf aan de slag te gaan, vanwege de veiligheid in uw woning.

Wat is het maximale aantal groepen dat je mag aansluiten in je groepenkast?

Maximaal 12 groepen kunnen in een groepenkast gemonteerd worden. Er mogen niet meer dan 4 groepen per hoofdschakelaar in de groepenkast worden gemonteerd.

Kunt u een aantal voorbeelden geven van zware elektrische apparaten?

Het is raadzaam om zware elektronische apparaten apart te plaatsen op groepen. Zoals eerder vermeld, de vaatwasser, een koel-vriescombinatie, de droger en een oven.


Viking Elektra staat voor u klaar in Sassenheim
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 439

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor extra groep aanleggen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.