Teamfoto Viking Elektra
Werkzaam in Sassenheim, hoofdvestiging Alphen aan den Rijn

Kortsluiting Sassenheim

Is er een kamer in uw huis waar de elektriciteit is uitgevallen door kortsluiting? Het is waarschijnlijk dat u snel herstel van dit wilt hebben. Het is niet gemakkelijk om de dag door te moeten komen zonder elektriciteit.

Als u zo snel mogelijk weer stroom wilt hebben, dan kunt u rekenen op de storingsdienst van Viking Elektra. Als u hulp nodig heeft met het oplossen van het probleem, staan onze monteurs voor u klaar. Bij een elektrisch probleem hoeft u alleen maar naar 0172 239 439 te bellen en onze elektricien staat voor u klaar.

Kortsluiting Sassenheim snel verholpen

Bij kortsluiting in Sassenheim is een snelle oplossing noodzakelijk. Vooral als het om essentiële stroomvoorzieningen gaat, zoals in de keuken of voor de verwarming. Waarom twijfelen? Neem direct contact op met Viking Elektra.

Wij doen er alles aan om onze elektriciens meteen voor u aan de slag te laten gaan bij het vinden en herstellen van het probleem. Om te voorkomen dat u lang zonder stroom zit, zijn onze storingsmonteurs altijd onderweg om u te helpen. Indien u meteen contact met ons opneemt op 0172 239 439, gaan we direct voor u aan de slag.

Als onze responstijd door drukte wordt beïnvloed en niet snel genoeg is, Een medewerker op de telefoon zoekt gratis mee naar een passende oplossing! U kunt ervan op aan dat alle stroomvoorzieningen zo snel mogelijk weer gerepareerd zullen worden.

Stekkerproef

Indien er stroomuitval optreedt in een deel van uw huis, kan een specifiek apparaat de bron zijn van het probleem. Als u geld wilt besparen en het probleem snel wilt oplossen, is het slim om een stekkerproef te doen. Hier kunt u gedetailleerde informatie vinden over hoe dit precies werkt.

Spoeddienst van Viking Elektra

Bij kortsluiting, stroomuitval en storingen bent u verzekerd van snelle assistentie dankzij onze spoeddienst van Viking Elektra. Onze monteurs zijn onderweg om u bij spoedgevallen de snelste service te verlenen. Wanneer het door drukte niet lukt om op tijd op de stoep te zijn, zal een medewerker u telefonisch begeleiden bij het vinden van een oplossing.

U kunt ons altijd bereiken op 0172 239 439 om u te helpen met uw probleem. Als er geen tijdsdruk is of telefoneren geen optie is, kunt u een bericht achterlaten in het contactformulier. Reken op Viking Elektra voor het oplossen van problemen met elektriciteit.

Mogelijke oorzaken van kortsluiting

Er zijn diverse oorzaken voor kortsluiting in het elektrische circuit. Een veelvoorkomende oorzaak is een defect apparaat dat de stroomgroep uit laat vallen. Achterhaal het verantwoordelijke apparaat door een stekkerproef uit te voeren.

Een van de redenen voor kortsluiting kan ook overbelasting zijn. Het stroomnetwerk kan het niet aan als er te veel apparaten op één groep worden aangesloten, waardoor het simpelweg uitvalt. U kunt dit gemakkelijk oplossen door een ander apparaat aan te sluiten op een separate groep.

Veel gestelde vragen

Wat wordt verstaan onder de term kortsluiting?

In een elektrisch circuit ontstaat kortsluiting bij een extreem lage weerstand. In huis gebeurt kortsluiting meestal doordat twee elektrische draden elkaar aanraken in een beschadigde kabel.

Hoe kan ik te weten komen waar de kortsluiting zich manifesteert?

Als u controleert welke groep geen stroom meer ontvangt, kunt u nagaan waar de kortsluiting is ontstaan. Vervolgens is het mogelijk om een stekkerproef te doen om het beschadigde toestel te identificeren.

Kan er een brandhaard ontstaan door kortsluiting?

Kortsluiting kan zorgen voor aanzienlijke warmte in de elektrische bedrading. Met genoeg hitte kunnen materialen zoals doek, papier of stof naast de elektrische bedrading in brand raken.


Gerelateerde pagina's

Viking Elektra staat voor u klaar in Sassenheim
Over ons

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0172 239 439

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kortsluiting oplossen?

Over Viking Elektra

Viking Elektra is al enkele jaren de elektricien voor klanten in de regio Noord - Zuid Holland en Utrecht. Ondanks het feit dat wij al vele tevreden klanten hebben mogen helpen, is elke nieuwe opdracht speciaal voor ons. Door onze jarenlange ervaring zijn wij allround in het vak en hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Onze sterkste troeven zijn vakkundigheid en eerlijkheid. Onze offertes zijn dan ook altijd gespecificeerd en goed leesbaar voor de klant.


Openheid en transparantie, dat vinden wij belangrijk!


VCA,NEN 3140,NEN 1010,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Viking Elektra

Door Berry
Op 28 maart 2024
10

Echt vakmannen. Ik moest extra groepen laten trekken naar mijn keuken en krachtstroom aan laten leggen voor een nieuwe kookplaat. We konden niet laten in frezen omdat de keuken al gestuckt was dus moest er een andere oplossing worden gevonden. Daarbij is er een perfecte oplossing gevonden. Ook hebben ze gelijk mijn meterkast gefatsoeneerd qua bekabeling alles netjes weggewerkt en getest wat niet op de factuur stond. Tauhied is echt een vriendelijke man die overal bij meedenkt en de beste oplossing zoekt voor de klant. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede en betaalbare elektricien zoekt.

Door M.M
Op 1 maart 2023
10

Wij hebben een nieuwe inductie kookplaat gekocht. De schema klopte niet en de monteur/elektricien kon toch de bedrading goed aanleggen. Eindelijk kon ik weer eten koken. Bedankt

Door B.V.D.S
Op 17 februari 2023
10

Ik heb mijn stoppenkast laten vervangen door Viking Elektra. Ze waren erg behulpzaam, reageerden snel en gaven goed advies. Inmiddels geniet ik zo'n twee maanden van mijn nieuwe stoppenkast.

Door A.D.J
Op 15 februari 2023
10

Tauhied communiceerde super goed over planning en wijzigingen na de offerte, iets wat ik zeer waardeerde. Daarnaast verrichte hij zijn werk voor een goede prijs en is het werk wat hij deed goed verricht. Ik raad 'm aan!

Door J.P
Op 22 december 2022
10

Viking Elektra converted my apartment to 3-phase so I could purchase an induction stove. Tauheid was very responsive and patient with my (many, many) questions and took the time to make sure I understood what was needed for this conversion. He even went above and beyond, helping me apply for the conversion with the grid manager, Liander. He provided and estimate of costs and the final price was exactly as reflected in the estimate. We scheduled a time and he arrived promptly and completed the job thoroughly and professionally. I highly recommend Viking Elektra.

Door J.A
Op 28 september 2022
10

Afgelopen zaterdag de voorbereidingen getroffen en maandag alles geïnstalleerd en afgemaakt. Doordat wij met een deadline zaten heeft Viking toch de ruimte weten te creëren en alles op tijd en netjes bij ons af te ronden. M.T. Ashikali is een aardige elektricien die weet waar het om gaat! Zeker een aanrader voor de volgende klus.

Door R.B
Op 23 augustus 2022
10

Super friendly and professional staff, arrived on time and did a very good job! Highly recommended!

Door Toby Plancius
Op 27 juli 2022
10

Zeer vakkundig en vriendelijke lui. Professioneel, secuur en alles super netjes achtergelaten!

Door Lúthien Merilin
Op 23 juli 2022
10

Snelle en correcte service!

Door Robin
Op 23 juli 2022
10

Viking elektra heeft bij mij een nieuwe hoofdschakelaar geplaatst zodat ik klaar ben voor een 3 fase aansluiting! Hij kon al snel op korte termijn langskomen en heeft nog veel vragen van mij beantwoord naast de hoofdschakelaar. Erg aardige man en doet zijn werk erg goed!

Door M.M
Op 21 juli 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door Marieke van Boven
Op 3 juli 2022
10

Via mijn stiefbroer kwam ik bij Viking Elektra terecht. Bij ons was er een stop doorgebrand en viel continu de stroom uit in ons huis. Tauhied van Viking Elektra kon vrij snel de diagnose stellen dat de oorzaak niet uit ons huis kwam (wat we eerst dachten). We hadden teveel groepen op 1 aardlekschakelaar. Hij heeft nu voldoende aardlekschakelaars per groep erin gezet. Ook de oude aardlekschakelaar bleek verouderd en die is vervangen. En hij heeft een hoofdschakelaar bijgeplaatst, die hadden we er niet tussen zitten. Sindsdien is onze stroom niet meer uitgevallen en voelen we ons weer een stuk veiliger nu het allemaal goed in elkaar zit. Tauhied is goed te bereiken en prijzen werden goed gecommuniceerd. We raden hem zeker aan.

Door Laura Mourus
Op 14 juni 2022
10

Hele fijne en snelle communicatie. Daarnaast denkt Viking Elektra ook mee in oplossingen.

Door N
Op 10 maart 2022
10

Neemt alle tijd voor je vragen, denkt mee en legt helder de mogelijke opties uit. Werkt netjes en secuur en vraagt een keurige prijs. Dikke 10!

Door C.V
Op 4 maart 2022
10

Fijne service gehad van Viking Elektra. Complete meterkast vervangen. Goed en netjes werk gedaan en heeft ons voorzien van alle informatie. Reageert snel op mails en telefoontjes, komt gemaakte afspraken netjes na. Zeer vriendelijk!

Door J.S
Op 24 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.S
Op 23 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door V.W
Op 20 januari 2022
10

Vriendelijk en professioneel. Werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Geeft ook advies en is goed bereikbaar. Flexibel en denkt mee waar nodig. Erg prettige ervaring.

Door E.M
Op 20 januari 2022
10

Ik ben echt tevreden. De elekticien heeft perfect zijn werk gedaan, netjes en mooi. Hij was bekwaam en vriendelijk. Super goed.

Door C.D
Op 5 januari 2022
10

Super friendly staff - did the job well and quickly. very happy.

Door R.E
Op 14 december 2021
10

De elektricien van Viking die mij geholpen heeft was snel beschikbaar, zeer professioneel, meedenkend en vriendelijk. Zeer aanvaardbare prijsstelling voor wat er geleverd is.

Door P.C
Op 26 november 2021
10

Afspraak kon snel gemaakt worden en door flexibiliteit van beide zijden op de dag aangepast worden naar een geschikter moment. Na een korte inventarisatie van de situatie werd er snel een oplossing gevonden voor het probleem. Netjes uitgelegd en afgewerkt, inclusief labelen van reeds aangelegde fasedraad met afwijkende kleurstelling. Tevreden over de verleende service.

Door J.B
Op 18 november 2021
10

Ik had kortsluiting in de badkamer bij de wasmachine aansluiting. Meerdere elektriciens gebeld maar niemand had tijd, tot ik Viking Electra vond. De elektricien was onderweg naar Amsterdam maar die klus kon , hij had die klant gebeld, wachten. Hij is direct gekomen en heeft het probleem vakkundig verholpen. Een goede prijs kwaliteit verhouding, complimenten.